Slik Får Du Kontroll Over Windows Update

Windows Update vil gi en indikasjon på om og når PC-en er kvalifisert. Dette kan du kontrollere ved å gå til Innstillinger/Windows Update. Disse alternativene kan justeres via Innstillinger eller ved hjelp av Gruppepolicy. Alternativene fungerer best dersom du har endret innstillingene før oppdateringen blir tilgjengelig. Dersom du har en ventende funksjonsoppdatering i Windows Update, og du ikke er klar til å installere den, klikker du på «pause»-knappen. Dette er igjen bare tilgjengelig for bedriftversjonen. En liten detalj som også fortjener litt omtale er at Microsoft tar grep for å gjøre Windows 10 mer stabilt.

Lisensdelen i konsollen viser hvor mange enheter som er lisensiert for oppdatering. Ja, vi anbefaler at du endrer Windows Update-innstillingene på enhetene dine i Windows Update og/eller gruppepolicyen, slik at Patch Management kan levere oppdateringene. Administrer alle programvareoppdateringer og vis grafiske oversikter over installerte, manglende og mislykkede oppdateringer for alle enheter. Last ned alle manglende oppdateringer til en Master Agent som distribuerer oppdateringene sømløst til alle administrerte enheter i nettverket. De fleste designelementene vil nå være delvis gjennomsiktige, slik at noe av fargen fra bakgrunnen eller vinduene bak skinner igjennom.

  • Vi kan dokumentere høy kompetanse, og et stort antall aktive og tilfredse kunder.
  • Det kostnadsfrie oppgraderingstilbudet har ikke en bestemt sluttdato for kvalifiserte systemer.
  • Nedenfor kan du se hvordan meldingen ser ut i den engelske versjonen.
  • Etter maskinen er tilbakestilt vil du merke at den er blitt raskere, og at det er mindre programmer som forstyrrer.
  • Planen for utrullingen av oppgraderingen er ennå ikke fullført, men planen er at oppgraderingen skal begynne mot slutten av 2021 og fortsette inn i 2022.

Men dessverre er denne oppdaterte utgaven av programmet bare tilgjengelig for medlemmer av Windows Insider. I hine hårde dager kunne du enkelt skru av funksjonen som automatisk holdt Windows oppdatert med alle de siste fiksene og feilrettingene. Mange valgte å gjøre dette for å hindre at Windows plutselig startet PC-en på nytt - kanskje mens de var midt inni en jobb. Nye Windows har all kraften og sikkerheten fra Windows 10, med et nydesignet og oppdatert utseende. Alt føres sammen for å gi deg en oppfriskende opplevelse på PC-en.

Mylocator2 Brukermanual V1 6 2008 Utdrag Av Vlocpro2

I vinduet som dukker opp trykker du på "Se etter oppdateringer". Da vil Windows 11 Insider Preview dukke opp som en oppdatering, og det er bare å laste den ned og installere den på samme måte som med vanlige Windows 10-oppdateringer. Tilbake i "Windows Insider Program"-fanen, klikker du på "Kom i gang" for å begynne. I vinduet som last ned msvbvm50.dll dukker opp velger du Microsoft-kontoen din. Som du kanskje vet så dukket det opp en tidlig versjon av Windows 11 for noen uker siden, men vi må understreke med all tydelighet at du ikke bør laste ned den. Faren er stor for at du ender opp på en nettside som er full av skadevare, og du har heller ingen garanti for at den lekkede versjonen ikke er full av det samme.

Oppdateringsadministrasjon kan bare administreres fra konsollen. Rull tilbake oppdateringer på enkeltenheter hvis de er ustabile, eller ignorer dem slik at de ikke vises i oppdateringsresultater eller blir distribuert på nytt.

Oppdatering Windows 10

Jo mer du laster ned, jo flere “bøker” har du i hyllen. Ofte blir ikke det du laster ned brukt mer enn en gang, og derfor er det unødvendig å la det ligge. Når du har noe du skulle ha gjort, som å måtte ta oppvasken eller sende bilen til mekaniker, vil du ha det i bakhodet helt til oppgaven er utført. For hver ting du må gjøre, øker stresset og mindre blir gjort. Mac'en din vil rebootes og starte opp i installeringsprogrammet til Windows. Windows 10 fikk nylig en stor oppdatering som har en rekke forbedringer.

Laisser un commentaire

Votre adresse e-mail ne sera pas publiée. Les champs obligatoires sont indiqués avec *